IP Camera's - Live beelden in de hoogste kwaliteit

Hoe werkt een IP camera

IP Camera (netwerk camera)

Met een IP camera word het mogelijk om de beelden van uw beveiligingscamera te versturen via een UTP-kabel (netwerk kabel). Dit betekent dat er een hoger beeld-kwaliteit mogelijk is. Nog een handig aspect van een IP camera is dat er geen stroomkabel meer nodig is. De IP camera krijgt zijn stroom ook door de UTP-kabel. Er zijn ook wifi IP camera's die het videosignaal verzenden via de WI-FI.

De voornaamste redenen om een IP camera te nemen zijn de kwaliteit en de mogelijkheid om uw beelden live over internet te streamen. Zo kunt u de beelden bekijken als u niet op locatie bent. Hoewel dit ook mogelijk is met andere soorten beveiligingscamera's is de IP camera de makkelijkste optie om dit te bereiken. 

Online camera beelden bekijken

U bent niet thuis, maar wat gebeurd er als u er niet bent?
Een bewakingscamera systeem kan u het antwoord geven, immers kunt u online live mee kijken naar de beelden en op deze manier uw huis, bedrijf of terrein in de gaten houden. Met de door ons geleverde APP/software voor op uw telefoon,tablet of computer kunt u alles netjes in de gaten houden.

Wie loopt er in uw tuin? Wat is er gebeurd toen u er niet was , en of is de tuinman wel aan het werk zoals afgesproken. Wie heeft uw auto aangereden, of wie heeft er troep in uw tuin gegooid. Zowel onze analoge als IP systemen bieden u deze mogelijkheid standaard, en ze zijn zelfs koppel baar aan meerdere locaties, wat u indien gewenst zelfs aan meerdere monitoren zou kunnen koppelen.

Bekijk hier ons aanbod: IP Camera's 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen