HD beveiligingscamera's

HD kwaliteit vergelijking

Met een HD beveiligingscamera verhoogt u de kans om een persoon, auto en zelfs kenteken te herkennen. HD beveiligingscamera's zijn op dit moment de hoogste kwaliteit camera's en veel scherper in vergelijking met analoge camera's.

Details

Met een HD beveiligingscamera kunt u veel details zien die analoge camera's niet kunnen opvangen. Denk hierbij aan: kentekens, gezichts kenmerken, kleding merken enz. Als het dus belangrijk is om gezichten en details te herkennen dan neem dan een HD camera. Als het belangrijk is om een overzicht te houden is een HD beveiligingscamera ook geschikt, maar een analoge beveiligingscamera zou ook kunnen voldoen. 

Het verschilt per situatie natuurlijk welke beveiligingscamera het beste past, wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden en de best passende oplossing. Neem contact met ons, zodat wij bij u op locatie kunnen komen kijken voor een passend advies. 

Resolutie

Buiten de kwaliteit, detail en scherpte  is ook de resolutie een belangrijk verschil, zoals u kunt zien op bovenstaande foto. een full HD beveiligingscamera geeft een grotere beeld, waardoor er meer te zien is.

Bekijk hier ons aanbod: HD beveiligingscamera's 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen