DVR/NVR Recorders

NVR en DVR

Data opslag

DVR's(digitale video recorder) en NVR's(netwerk video recorder) zijn recorders die de uw beelden opslaan. Alleen als u een beveiligingscamera heeft met een SD kaart kan de camera zelf beelden opslaan, het verschil is dat een SD kaart niet veel uren kan opslaan en nog minder als het kwalitatief goede beelden zijn. 

Een DVR/NVR kan met een 500GB hardeschijf voor 2 weken aan beelden opslaan. Zo kunt u de beelden van 2 weken geleden terug bebekijken. Er is ook altijd de optie om de opslag-grootte te verhogen om hier meer speling in te krijgen.
 

DVR vs NVR

Een DVR is voornamelijk voor analoge beveiligingscamera's en moet om deze reden ook dicht bij de beveiligingscamera's geinstalleerd worden(i.v.m. verlies van signaalsterkte) en een NVR voor IP camera's. Het voordeel van een NVR is dat deze op elke plek geinstalleerd kan worden die u wenst, en met een NVR kunt u de beelden ook streamen naar uw andere apparaten over het internet.


Bekijk hier ons aanbod: Recorders 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen