Offerte op maat?

Wij komen bij u op locatie!

Vragen? Bel 036 52 90 007

Ma t/m za 08:30 – 17:00 uur

Diensten
Misdrijf op beeld vastleggen.

Misdrijven worden vaker gepleegd volgens cijfers, de vraag naar camerabewaking is daarom ook enorm gestegen, hierbij kunnen wij een steun in de rug zijn door tijdelijke camera's te verhuren bij vermoedens die u wilt vastleggen op camera's.

Interne Diefstal

Interne- of externe diefstal behoort tot de zorg voor een ondernemer en is een schadelijke vorm van bedrijfsfraude. Door gedegen onderzoek, zoals het verrichten van testaankopen of door inzet van cameratoezicht die zowel in het zicht of verstopt (spy camera's) kan worden kan dit een oplossing voor uw bedrijf zijn. Vermoedens van bedrijfsfraude? Bel ons gerust op 036 52 90 007.

Stalker of Lastig gevallen worden ?

Het kan voorkomendat u word gestalkt door een desbetreffende persoon, of dat u lastig word gevallen door uw buurman. Het is moeilijk te bewijzen dat u word lastig gevallen, u kunt het immers gewoon verzinnen. Echter is het met camerabewaking mogelijk om de persoon vast te leggen voor zijn daden, deze beelden kunt u dan laten terughalen door onze specialisten. Dan heeft u voldoende bewijs om aangiften te doen.

Vermoede van een vreemdgaande echtgenote ?

Ons bedrijf heeft vaker meegemaakt dat een man/vrouw , zijn of haar vrouw wilt bespioneren met camera's om er achter te komen of hij / zij daadwerkelijk vreemdgaat zoals vermoed. Daarom bied ons bedrijf ook spy camera's in uw huiskamer/slaapkamer of gewenste plek. Door deze spy camera's kunt u er zeker van zijn dat uw man/vrouw niets uithaalt als u van huis bent. Deze beelden kunt u op afstand bekijken als u op zakenreis bent of gewoon op uw werk.

Festival / Evenementen

Bent u een organisator of de eindeverantwoordelijke voor de beveiliging binnen een festival of evenement , dan kunt u camerabeveiliging goed gebruiken om te observeren en door te geven als er een incident voorkomt. De camerabeelden zijn ook ten alle tijden bewijs materiaal.

Bouwterrein

Heeft u een groot bouwterrein waar het voorkomt dat er materiaal word gestolen als u niet aanwezig bent ? Dan is het handig om camerabewaking te huren met nachtzicht, deze beelden kunnen gebruikt worden voor aangiftes/bewijs en verzekeringswerk. Camerabeveiliging schrikt de meeste dieven ook af om iets te gaan stelen. Ook kan de camerabewaking gebruikt worden om de vooruitgang op beeld te kunnen vastleggen.