Offerte op maat?

Wij komen bij u op locatie!

Vragen? Bel 036 52 90 007

Ma t/m za 08:30 – 17:00 uur

Camera Installatie
Informatie

Camerainstallatie.nl is het moederbedrijf van Camera beveiliging specialist. En wij leveren en installeren al sinds 1999 beveiligingscamera's en andere inbraakbeveiligings producten.

Ervaren 

Als één van de eerste ondernemingen dat CCTV oplossingen verzorgde in Nederland en met ruim 15 jaar ervaring, kunt u erop rekenen dat onze kennis, kwaliteit, service en advies van top klasse is. Naast het verkoop van producten verzorgen wij ook montage en installatie, voor een veilige woon/werk omgeving.

Oplossing tegen inbraak

Zoekt u een beveiligings oplossing, dan kunnen wij u helpen. Nodig ons uit voor een vrijblijven gesprek en, zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wij helpen Bedrijven in alle formaten, particulieren en overheidsinstanties met het beveiligen van huizen, bedrijven, kantoren en terreinen.

Onderdeel uitmaken van een ICT-bedrijf

Tegenwoordig heeft alles wat je koopt met ICT te maken. Kennis is dus van groot belang. Een normaal installatiebedrijf weet op bepaalde vragen en problemen geen antwoorden. Echter maakt onze onderneming deel uit van de MegaSnel ICT Holding welke een groot aantal ICT-diensten aanbiedt en voor nagenoeg ieder technisch probleem een oplossing weet te vinden.

Partners zijn belangrijk. In dit geval hebben wij een ICT-partner voor het leven gevonden: Megasnel.nl is een ICT-dienstverlener (denk aan systeembeheer, databekabeling, computerhulp, netwerkinstallatie, netwerkonderhoud). Dit zijn technieken en onderdelen waar wij als bedrijf met beveiliging dagelijks mee te maken hebben. Een goed gevonden partner is hierin dus zeer belangrijk.


http://www.camerainstallatie.nl
http://www.megasnel.nl