BeveiligingscamerasAan alleen sloten heeft u tegenwoordig niet meer genoeg om uw huis/terrein/kantoor tegen inbraak te beveiligen. Als u wilt weten wie de dader is, heeft u met een beveiligingscamera de beste oplossing om dit te bereiken. 

Preventie

Bewakingscamera’s werken preventief, is jouw huis goed tegen inbraak beveiligd en laat je dit goed zien dan zal een mogelijke inbreker liever een ander huis uitkiezen, immers neemt deze niet het risico om sneller gepakt te kunnen worden. Een slot is niet altijd meer voldoende maar juist een bewakingscamera is hetgeen wat een inbreker afschrikt. Aan de schandpaal wilt niemand, want eenmaal gefilmd is er bewijs, en kun je aantonen dat juist deze persoon de dader is. Niemand wilt in beeld te zien zijn terwijl deze met foute dingen bezig.

Ondersteunend bewijsmateriaal

Mocht iemand het risico aangaan om toch een misdrijf te plegen op een bewaakt terrein. Dan bieden bewakingscamera’s de oplossing om de daders terug te vinden.  Een misdrijf zal niet opgelost worden zonder bewijs. De pak kans door middel van een bewakingscamera van goede kwaliteit zit ver boven de 65%. Alle door ons geleverde bewakingscamera’s welke in het tv-programma “Opsporing verzocht” in beeld zijn gekomen hebben bijgedragen aan de oplossing van een zaak, de meesten zelfs binnen 10 uur na de uitzending.

Online camera beelden bekijken

U bent niet thuis, maar wat gebeurd er als u er niet bent?
Een bewakingscamera systeem kan u het antwoord geven, immers kunt u online live mee kijken naar de beelden en op deze manier uw huis, bedrijf of terrein in de gaten houden. Met de door ons geleverde APP/software voor op uw telefoon,tablet of computer kunt u alles netjes in de gaten houden.

Wie loopt er in uw tuin? Wat is er gebeurd toen u er niet was , en of is de tuinman wel aan het werk zoals afgesproken. Wie heeft uw auto aangereden, of wie heeft er troep in uw tuin gegooid. Zowel onze analoge als IP systemen bieden u deze mogelijkheid standaard, en ze zijn zelfs koppel baar aan meerdere locaties, wat u indien gewenst zelfs aan meerdere monitoren zou kunnen koppelen.

Bekijk hier ons aanbod: Bewakingscamera's

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen