Alarm systeem

Alarm systeem

Sloten op uw deuren en ramen zijn tegenwoordig niet meer voldoende om uw huis te beveiligen. Als er word ingebroken komt er vaak pas achter wanneer de daders al ver weg zijn. Met een alarmsysteem waarschuw je niet alleen jezelf als er iets gebeurd. Voeg er een sirene aan toe en u waarschuwt iedereen in de omgeving en jaagt de dader weg.

Sensoren

Een alarmsysteem voelt wanneer er beweging plaats vindt in een ruimte dat gesloten hoort te zijn of wanneer er een deur opengaat zonder dat de alarm word uitgeschakeld en wanneer er een raam word gebroken. Gebeurd dit word er een waarschuwing afgegeven.

Mogelijkheden

Een alarmsysteem lijkt op een simpel apparaat, maar vergis u niet in de hoeveelheid mogelijkheden die er zijn. Zo kunt u kiezen voor een draadloze of bedraadde componenten of zelfs een mix hiervan. Het is mogelijk om een bericht te versturen naar een meldkamer of telefoons, van uw familie, buren of collegas.

Per situatie verschilt het wat de beste opties zijn. Wij adviseren u graag voor een persoonlijk samengestelde en passend systeem. Neem dus contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod: Alarm systemen 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen