Over ons

Camerabewakingspecialist Winkel / Webshop.
Sinds 1999 gevestigd in Almere, hierdoor hebben we een betrouwbaar
en professioneel bedrijf kunnen oprichten.

Het leveren van kwaliteitproducten tegen een aantrekkelijke prijs, dat is waar wij naar streven. Door onze eigen inkoop en samenwerkingverbanen weten wij de prijzen nog steeds zeer laag te houden !

Als onderdeel van onze moedermaatschapij Megasnel B.V.;
Welke deel uitmaakt van een aantal groothandels; weten we de krachten dan ook juist te bundelen. Maar wij doen meer dan alleen verkopen, het stuk service en advies is wat het voor ons leuk maakt !

Onze specialisten zullen u altijd proberen een goed advies te geven, of het nou gaat om 1 camera of 30 camera's het is altijd een doel om een opzet te maken voor de klant zijn budget en wensen.

Zowel via de e-mail, telefoon maar zeker ook bij ons in de winkel is het een komen en gaan van mensen die advies wensen te krijgen. Dit gaat zelfs over producten die niet bij ons gekocht zijn.

Locatie van showroom

Verfmolenstraat 4
1333AV ALMERE
Geopend van Maandag tot Zaterdag van 08:30 - 17:00
Telefoon nummer: 036 52 90 007
E-mail : info@CameraBewakingSpecialist.nl


Grotere kaart weergeven
Waarom zulke lage prijzen ?

Door groot in te kopen ,een eigen voorraad te houden en lage marges te hanteren kunnen we de prijzen laag houden. Wij zijn niet te vinden in een winkel gebied maar net even daar buiten
waardoor de m2 prijs lager is en we dus meer ruimte voor minder geld tot onze beschikking hebben.

Maar wat we zeker niet mogen vergeten is dat we ons zowel op Belgie als op Nederland richten hierdoor is onze omzet en klanten kring vele malen groter en kunnen we de prijzen voor onze camera bewaking / beveiliging zeer laag houden.


Magazijn


Of het nu gaat om een simpele camera, of juist een bestuurbare camera een zoom camera, of een DVR recorder, een kabel of een beugel.... Onze online webshop heeft in alle soorten en maten diverse producten leverbaar voor scherpe prijzen. Heeft u niet gevonden wat u zocht ? Bel of mail ons gerust wij gaan dan opzoek naar het juiste product bij onze leveranciers voor u.

Camera Bewaking Installatie service / monteurs / installateurs wij beschikken over 8 eigen installatie monteurs, welke voordelig in te huren zijn voor slechts 49,- euro EX btw per uur. Of het nu gaat om een kleine installatie, een grote, of slechts een aanpassing aan een systeem [ wel of niet bij ons gekocht ]

Doordat wij dag en nacht niks anders doen dan alleen maar het installeren en onderhouden van Camera Bewaking systemen [ DVR recorders, Dome Cameras, Ip cameras, PTZ, netwerken ] kunnen we snel, vakkundig, en betaalbaar een wens van een klant opleveren en naar wens installeren.

Kleine en grote projecten wij maken graag een vrijblijvende offerte, voor een betaalbaar camera bewaking systeem [ ook wel CCTV en Camera Bewaking systeem genoemd ] voor zowel Nederland als Belgie. ook voor het onderhoud en mogelijke  reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Online & Offline  Camera Bewakings producten kopen

Installatie van aangekochte producten van CameraBewakingspecialist.nl dat kan door onze eigen Technische dienst voor een redelijk bedrag. Wij sturen u graag een prijs opgave en mogelijkheden.


--- Ook projecten - installatie - Reparatie - Onderhoud ---
www.camerainstallatie.nl | camerabeveiliging-bewaking.nl | megasnel.nl | www.Camerapaal.nl 

almere,amsterdam,lelystad,utrecht,tiel,zaandam,zaanstad,hilversum,dorecht,deventer,doetichem,hoofddorp,
vlaardingen,maarsen,vianen,bussum,naarden,blaricum,bergen op zoom, enkhuizen, waspik,gemeente, winkel centra, inkoop,advies

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen