Draadloze WiFi bewakingscamera

Min: €0 Max: €200

Draadloze WIFI netwerk IPCamera's ! ideaal als u geen kabels kan trekken maar wel stroom op locatie heeft. Betaalbare draadloze WIFI beveiligingcamera's met opties tot interne opname met een SD kaart, live op de mobiel meekijken ! en via de gratis meegeleverde software.

De interne wifi ontvanger van de IPCamera maakt verbinding met uw eigen WIFI netwerk maar ook kan u een nieuw draadloos netwerk maken speciaal voor de camerabeveiliging natuurlijk.

Een draadloze IPcamera is niet uniek, wel is het zo dat een IP66 en IK10 gecertificeerde WIFI ipcamera uniek te noemen is. Een sterke camera die ook nog eens buiten geplaatst kan worden en draadloos is !


Dahua IPC-HD1200C-W WIFI IPCAMERA draadloos

€199,00

Draadloze wifi netwerk camera van DAHUA, Uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik, heeft enkel een stroom aansluiting nodig en een beschikbaar wifi netwerk waar deze IPCamera op kan worden verbonden.

Dahua IPC-HDBW1200E-W WIFI IPcamera draadloos

€299,00 €199,00

Draadloze WIFI ipcamera IPC-HDBW1200E-W, DOME Camera voor binnen en buiten zonder kabel aan te sluiten op uw WIFI draadloze netwerk. Deze IPCamera is van zeer scherpe beeld kwaliteit, maar kan u ook zonder problemen op uw telefoon , pc of tablet aans...

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen