Dahua NVR5432-16P

Dahua DH-NVR5432-16P-4KS2 32 kanaals NVR met 16xPoE
Dahua DH-NVR5432-16P-4KS2 Netwerk Video Recorder (NVR) welke gebruik maakt van het H.265/H.264 en MJPEG compressieformaat (4K resolutie). De recorder ondersteunt een maximale inkomende bandbreedte ...

€745,00 Incl. btw
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Merk:
Artikelnummer: DH-NVR5432-16P

Dahua DH-NVR5432-16P incl. 16 PoE uitgangen, Realtime Netwerk Video Recorder voor 32 IP camera's. Nog nooit was IP camerabewaking zo eenvoudig, de camera's worden direct op de HD Recorder aangesloten zonder tussenkomst van extra netwerk apparatuur. Dus ook geen switch benodigd.

De HD recorder voorziet de camera's automatisch van de juiste IP adressen. Hiermee is de installatie en configuratie eenvoudig zelf te doen. De Recorder kan worden voorzien van twee  1 TB  t/m 4 TB harddisks. De recorder kan stand-alone met een optionele monitor functioneren. Ook is het mogelijk deze NVR op het netwerk of internetrouter aan te sluiten via de LAN poort zodat u met een PC of Laptop/Smartphone de beelden kunt bekijken.

Deze HD recorder neemt 4 kanalen in Full HD kwaliteit op. U kunt hierbij kiezen voor opnames op basis beweging. Op deze manier kunt u bij een incident eenvoudig terugzoeken in de tijdbalk waarop de bewegingen worden geregistreerd. Interessante opnames kunnen op een USB stick worden gearchiveerd. De HD recorder is in de Nederlandse taal in te stellen! 


In de doos DH-NVR5432 met toebehoren
Verzending binnen 2-3 werkdagen
Afmetingen 375mm×285mm×50mm
Garantie 2 jaar
Indoor / Outdoor Nee
Wifi Nee
Megapixel Nee
Dag-Nacht (infrarood) Nee
POE support Ja
ONVIF Ja
Bewegen en kantelen (Pan - Tilt) Nee
Optical zoom Nee
#X -optical zoom Nee
Compressie H.264 / MJPEG
Audio Nee
Lens Nee
Horiz.-beeldhoek Nee
IR-cut Nee
WDR Nee
Compatible met NAS Nee
P2P (Plug and Play) Nee
Email bij bewegingsdetectie (ook naar smartphone/tablet) Nee
SD-kaart functie Nee
Smartphone & tablet support Nee
Aan te raden mobiele app Nee
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen