Dahua IPC-EBW81200P 4K

€989,00 Incl. btw
Levertijd: Op werkdagen besteld is de zelfde dag nog geholpen worden ! Indien dit niet mogelijk is word u gebeld voor een afspraak !
Merk:
Artikelnummer: Dahua IPC-EBW81200P 4K

Dahua IPC-EBW81200P 4K

Dahua IPC-EBW81200P Network Camera presenteert een top-of-the-line nieuw product. Deze 12,0-megapixel outdoor-ready-netwerk camera met UltraHD 4K prestaties, handmatige iris afstelling voor een optimale helderheid van het beeld en de H.264-compressie. De Dahua IPC-EBW81200P camera is geschikt voor gebruik buitenshuis op luchthavens, banken, winkels, stadsbewaking en elke andere toepassing die de dekking van een groot gebied of extreem hoge beelddetails vereist.

Met de dag / nacht-functionaliteit is een hoge beeldkwaliteit mogelijk, zelfs bij weinig licht, nachtzicht tot 10 meter.

De Dahua IPC-EBW81200P, die wordt geleverd met een muursteun, zonnekap en Ethernet-kabel, is beschermd tegen stof, regen, sneeuw en zon, en werkt bij temperaturen van -30 ° C tot 60 ° C (-22 ° F tot 140 ° F)
. 
Om de bandbreedte en opslag behoefte te minimaliseren levert de camera digitale pan / tilt / zoom. De camera ondersteunt meerdere, individueel configureerbare video streams in H.264 en Motion JPEG. 

Ondersteuning voor Power over Ethernet * maakt de installatie eenvoudig. De camera beschikt ook over remote back focus voor fine-tuning van de focus vanaf een computer. 
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen