Offerte op maat?

Wij komen bij u op locatie!

Vragen? Bel 036 52 90 007

Ma t/m za 08:30 – 17:00 uur

HD IP Bewakingscamera Pakketten incl camera installatie

HD IP Camera pakketten incl complete installatie

Het beste van het beste, en ook nog eens compleet geinstalleerd door de monteurs van Camera Installatie. De bovenstaande HD IPCamera bewakingscamera pakketten zijn overcompleet. U hoeft zelf niks te doen het zal allemaal voor u gedaan worden.

Het meest luxe wat u kan kopen is de HD IPCamera, er zijn vele soorten te koop maar de kunst zit hem in het goed samenstellen van de producten want aan alleen een goede camera heeft u niks.

Camera Installatie is iets dat wij al sinds 1999 uitvoeren, en meer dan 45 000 camera's zijn er reeds door ons geinstalleerd. Eerst zal een adviseur van ons bij u langs komen zodat u kennis met ons kan maken, dit is geheel kosteloos omdat we het project goed in gang willen zetten komen we altijd eerst even kijken zo weten we onze eigen monteurs na het bezoek goed uit te leggen welke materialen nodig zijn en hoe de installatie zal moeten verlopen.

De installatie zelf zal een dag duren, wij trekken de kabels , werken deze keurig netjes weg u zal er nagenoeg niks van zien en of merken. Daarna plaatsen we de bewakingcamera's op de besproken plekken en stellen wij deze af.

Nadat we de opname recorder [ NVR ] geplaatst hebben gaan we de camera'sen de harddisk recorder programmeren en geheel op maat en smaak inrichten en stellen we ook gelijk de computers, telefoons, en tablets in zodat u altijd en overal de beelden zal kunnen bekijken.